Een anonieme Valentijns sms sturen

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Valentijn is de dag waarop geliefden elkaar extra in het zonnetje zetten én de dag die bij uitstek de gelegenheid is om een geheime geliefde te laten weten wat je voor hem of haar voelt. Een sms anoniem versturen naar bijzondere persoon kan dan extra spannend zijn. Bovendien blijft je identiteit onbekend, wat een fijne gedachte is wanneer je verlegen bent of er gewoon niet zeker van bent dat de ontvanger van je bericht je gevoelens deelt.

Verzekerd van je privacy

Bij SMSDirect is een sms versturen zonder afzender ook altijd écht anoniem. De online sms-service draagt veiligheid en privacy hoog in het vaandel. In tegenstelling tot platformen die deze diensten gratis aanbieden, verkoopt SMSDirect jouw gegevens nooit en te nimmer aan derden, die deze vervolgens gebruiken om reclame te verspreiden. Door een klein bedrag te betalen voor het versturen van je sms, ben je verzekerd van je privacy.

Wat heb je nodig om een anonieme Valentijns sms te sturen?

Het enige wat je nodig hebt om je sms anoniem te sturen, is een goed functionerende internetverbinding en het telefoonnummer van de ontvanger. Het is belangrijk dat je daarbij ook de landcode invult. In het vakje ‘afzender’ noteer je niets, gebruik je een pseudonaam of schrijf je eenvoudigweg ‘anoniem’. Daarna ga je over tot het schrijven van je bericht. Eén sms bevat maximaal 156 karakters. Overschrijd je dat aantal, dan verstuur je meerdere sms’jes en worden dus ook de kosten hoger. Na de betaling verstuurt het platform je bericht direct.

Naar meerdere ontvangers een sms versturen zonder afzender

Overigens bestaat bij SMSDirect ook de mogelijkheid om een sms te versturen naar meerdere ontvangers. Je scheidt de verschillende telefoonnummers in dat geval door een dubbele punt (;). Deze optie om een anonieme Valentijns sms te sturen wordt vooral gebruikt door personen die bij meerdere vrienden een grap willen uithalen. Want ja, een online sms-service kun je gebruiken voor serieuze zaken, maar natuurlijk ook om een glimlach op elkaars gezicht te brengen.

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: