Een bericht sturen zonder nummer kan eenvoudig, goedkoop en wereldwijd

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Het kan gebeuren dat je beltegoed op is, dat de batterij van je telefoon leeg is of dat de instellingen onjuist zijn. Een sms versturen via een online sms-service is dan een slimme oplossing. Maar wist je dat je ook gebruik kunt maken van onze diensten wanneer je een bericht wilt sturen zonder nummer? Via SMSDirect.nl verstuur je een romantisch bericht op Valentijnsdag, haal je een grap uit met een goede vriend of verstuur je je bericht om andere redenen anoniem. Bijvoorbeeld als je een servicebericht naar een klant wilt versturen. 

Een kind kan de was doen

Een bericht sturen zonder nummer is eigenlijk te vergelijken met anoniem bellen. Je bereikt de persoon dan telefonisch, zonder dat deze jouw telefoonnummer ziet. Wil je een sms anoniem versturen, dan is het niet nodig om de instellingen op je telefoon te wijzigen of zelfs een anonieme simkaart te kopen. Via onze anonieme berichtenservice stuur je iemand met het grootste gemak jouw bericht zonder afzender. In slechts een paar stappen is dat gebeurd!

Jouw privacy staat voorop

Overweeg je vanuit zakelijk oogpunt om een bericht te sturen zonder nummer? Of wil je een sms anoniem aan iemand versturen omdat je die persoon iets wilt vertellen zonder je identiteit te onthullen? Of een grap uit te halen? Bij SMSDirect staat jouw privacy voorop. We hebben jouw gegevens niet nodig om onze dienst uit te voeren en bovendien slaan we de verzonden berichten slechts heel kort in ons systeem op. De berichten verzenden wij via een internetverbinding in plaats van via het mobiele netwerk.

Voor een klein bedrag verstuur je jouw boodschap

Voor een bedrag van slechts € 0,99 zorgen wij ervoor dat jouw bericht bij de ontvanger aankomt. Bovendien kunnen we berichten over de hele wereld bezorgen én hanteren we een 99,9% aflevergarantie. Wat de bestemming van de ontvanger ook is, om een sms te versturen betaal je bij ons altijd dezelfde prijs. De afzender vul je zelf in. Behalve ‘anoniem’ kan dat dus ook een pseudoniem zijn als je een bericht wilt sturen zonder nummer.

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: