De leukste verrassing: een Sms van Sinterklaas!

sms van sinterklaas
Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

De origineelste verrassing van de avond: een SMS van Sinterklaas! Ja, het kan echt! Kun jij de verraste ogen van je kind al voor je zien, wanneer ze een SMS van de Sint ontvangen? Of bouw de spanning voor 5 december langzaam op, door zo nu en dan een SMS van Sint of één van zijn Pieten te sturen.

Anoniem een SMS van Sinterklaas versturen? Ook leuk voor volwassenen!

Zo’n SMS van sinterklaas is voor iedereen leuk; van jong tot oud. De verrassing van een SMS op je telefoon te krijgen, waarbij als afzender Sinterklaas wordt genoemd! Verras je vriend, vriendin, familielid of collega’s met een echte Sinterklaas SMS! En wil je helemaal in stijl een bericht sturen, schrijf hem dan in rijm vorm. Liever kant en klare gedichten? Neem dan een kijkje op Sinterklaasgedichten.com.

Hoe werkt het?

Wil je een SMS van Sinterklaas versturen? We leggen je stap voor stap uit hoe dit werkt, zodat het net lijkt of de SMS echt van de goedheiligman komt.

  • Stap 1. Je kiest een afzender, bijvoorbeeld Sinterklaas of Piet
  • Stap 2. Vul het telefoonnummer is waar de SMS naar toe verstuurd mag worden
  • Stap 3. Type het bericht van maximaal 150 tekens. Wil je een langer bericht sturen? Ook dat kan, je betaald dan per 150 tekens.
  • Stap 4. Klik op SMS versturen en je betaald via iDeal het bedrag
  • Stap 5. Na betaling wordt je SMS direct verzonden!

Is dit jaar je kind ‘braaf’ geweest? Of wil je hem of haar nog een beetje laten schrikken? Laat via een anonieme SMS weten dat Sint hen heeft opgemerkt. Misschien mogen ze hun schoen wel zetten vanavond? Of heb je een andere leuke opdracht voor ze? Stuur een SMS van Sinterklaas.

Een paar voorbeelden:

“Ben jij zoet geweest dit jaar? Zet dan vanavond je schoentje klaar. En vindt daar een lekker gebaar. Gr. Sint“

“Nog 2 nachtjes wachten. Dan mag je Sint en Piet verwachten. Ben je zoet geweest dit jaar? Groeten Sint & Piet”

“Wie hoorde we daar zingen? Stond je te dansen en te springen? Sint zal zeker een cadeau doen, in jouw klaargezette schoen!”

“Komen jullie naar ons superfeest? Vorig jaar ben je ook geweest! Limonade en hapjes staan klaar. En ook cadeautjes, reken maar!”

“Kom rustig en bedeesd, naar ons grote Sinterklaasfeest! Op word je verwacht, aan alles is gedacht. Gr. Sint”

Anoniem je SMS versturen

Via SMSdirect kun je jouw SMS anoniem versturen. Je kan iedere naam invullen als afzender, zo kun je jouw vrienden of collega’s in de maling nemen. Je betaald per gestuurd bericht, maar het is niet te achterhalen waar dit bericht vandaan komt. Handig dus als je als hulpsinterklaas echt anoniem wilt blijven. De ontvanger kan op geen enkele manier namelijk achterhalen wie de SMS verstuurd heeft. De enige wat de ontvanger te zien krijgt, is de naam die jij zelf hebt ingevuld.

Wil je meer weten over het anoniem versturen van een SMS bericht? Lees hier meer informatie hierover.

sms van sinterklaas
Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: