De snelste manier van een SMS verzenden

sms verzenden
Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Wil je even snel een sms verzenden? En heb je geen telefoon bij de hand? Of werkt deze niet meer, omdat hij is gevallen? Je kunt via SMSdirect online een sms verzenden. Zowel anoniem als met je eigen naam en telefoonnummer onder het sms bericht behoort tot de mogelijkheden. Wil je weten hoe? Het is heel eenvoudig, we leggen het graag aan je uit.

Hoe werkt een SMS verzenden via SMSdirect?

We hebben het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Wil je anoniem, als bedrijf of particulier makkelijk een sms verzenden? En dit ook nog eens makkelijk regelen via je pc? ‘Een kind kan de was doen!’  We hebben alle stappen voor je uitgeschreven.

 Kies een (fictieve) naam en telefoonnummer

Wil je graag anoniem een sms verzenden? Dit kan! Een anonieme sms is geen anonieme sms als je de verzender kan achterhalen. Dus bedenk een goede fictieve naam die je als afzender kunt gebruiken. Ook geef je zelf een telefoonnummer op die jij wilt. Maar je mag natuurlijk ook gewoon je eigen naam en telefoonnummer gebruiken. De keuze is aan jou.

Stel jouw SMS berichtje op

Met een maximum van 150 tekens kun je jouw bericht opstellen. Je mag natuurlijk meer tekens gebruiken als je jouw verhaal niet kwijt kunt in 150 tekens. Je zal dan uiteindelijk per 150 tekens betalen. Dus heb je een bericht van 250 tekens, dan zal er een bedrag voor twee sms berichten gerekend worden.

Direct verzenden

Nadat je op SMS verzenden hebt gedrukt, wordt je doorverwezen naar iDeal. Wanneer je hebt betaald, wordt ook direct jouw bericht verstuurd. Het sms bericht komt dan bij de ontvanger aan. Wist je dat deze dienst niet alleen gelimiteerd is aan Nederland? Je kan namelijk ook een bericht naar internationale telefoonnummers versturen. Ook kost dit niets extra’s. Vermeld wel de juiste landcode bij het mobiele nummer, zodat jouw bericht ook bij de juiste ontvanger terecht komt.

Onze service is niet gratis, maar wel goed. Want je weet nu zeker dat jouw bericht anoniem, veilig en snel wordt verzonden.

Internationaal een sms verzenden

Heb je familie of vrienden in het buitenland wonen? Dan kun je ook heel eenvoudig een internationale sms verzenden. Maak je geen zorgen over stijgende telefoonkosten. Het enige waar jij op moet letten is dat je het juiste telefoonnummer mét landcode hebt ingevuld.

Wil je een grap uithalen? Of een beetje dollen? Je kan met een anonieme afzender ook internationaal een sms verzenden. Misschien ben je verliefd op een vakantieliefde, maar weet je niet goed of het gevoel wederzijds is. Het voelt dan veiliger om dit gevoel via een anonieme sms te delen, zonder direct je ware identiteit te onthullen.

Met de service van SMSdirect kies je voor de eenvoudigste manier van online een sms verzenden. Bovendien is het veilig en snel geregeld!

Wil je meer weten over het verzenden van een sms? Hoe je bijvoorbeeld een sms bericht namens de Kerstman kan versturen? Of deze service zakelijk kan inzetten? We geven je graag advies!

sms verzenden
Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: