De waarde van mobiele marketing, de Bulk SMS

bulk sms
Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Wist je dat een consument 35x vaker een mobiel bericht opent dan een e-mail. Start daarom met een Bulk SMS, zodat jouw conversie omhoog schiet! Personaliseer je campagne met een directe link naar een pagina, media of jouw boodschap.

Bulk SMS inzetten als communicatiemiddel met je klant.

We zien het steeds vaker. Bedrijven zetten Bulk SMS in om te communiceren met hun klanten. Je kunt doeltreffend en persoonlijke communicatielijnen uitzetten, kosten besparen en klantloyaliteit vergroten.

We snappen daarom heel goed dat steeds meer bedrijven inzetten op marketing via een SMS bericht. Er zitten veel voordelen aan verbonden. Voor wie deze manier van marketing nog nieuw is, zetten we de voordelen voor je op een rij:

Directe levering van je bericht:

Een SMS is een snelle en efficiënte manier van je boodschap overbrengen. Binnen enkele seconden na verzending wordt het sms bericht geleverd. Ook als er geen Wi-Fi netwerk is.

Hoge open rate

Wist je dat meer dan 90% van de SMS berichten binnen 3 minuten door de ontvanger worden gelezen? Er is geen enkel ander communicatiemiddel die zo’n hoge open rate behaalt!

Een persoonlijke benadering van je doelgroep

Men ervaart een SMS bericht als zeer persoonlijk. Het komt binnen op hun telefoon die vaak binnen handbereik ligt. Je hebt hierdoor ook erg makkelijk de aandacht te pakken van je klant.

Wereldwijd

Met SMS berichten heb je een wereldwijd bereik. Je kunt er miljoenen mensen tegelijk mee bereiken, elk moment van de dag. Waar ze zich ook maar bevinden. Met SMS heb je ook direct de enige technologie te pakken die bij elke mobiele operator wereldwijd werkt.

Eenvoudig te regelen

Bijna iedereen weet wel hoe je een sms kunt versturen. Door dit gebruiksgemak hoeft de lezer ook weinig moeite te doen om het bericht te openen. Daarnaast zorgt een SMS bericht er altijd voor dat de boodschap beknopt en krachtig over komt, doordat je zo min mogelijk tekens gebruikt.

Betrouwbare levering

Een marketing e-mail wil nog wel eens in de junk-mail filters terecht komen. Erg vervelend als hierdoor een boodschap niet bij je klant terecht komt. Een SMS bericht wordt daarentegen niet tegen gehouden door spam filters en komt daardoor altijd veilig aan.

Nieuwsgierig geworden hoe het werkt om een sms naar jouw doelgroep te versturen?

Wil je een bulk SMS naar jouw doelgroep sturen, dan wil je natuurlijk wel dat het eenvoudig is om dit te realiseren. We leggen je daarom stap voor stap uit hoe dit werkt. Op deze manier kun je lekker snel aan de slag.

  • Stap 1: Je kiest een afzender, bijvoorbeeld de naam van je bedrijf
  • Stap 2: Vul het telefoonnummer in waar de SMS naar verstuurd mag worden
  • Stap 3: Type het bericht van maximaal 150 tekens. Schrijf een lekker kort en helder bericht, zodat jouw boodschap helder over komt.
  • Stap 4: Klik op SMS versturen. Je betaald via iDeal het bedrag voor de sms service.
  • Stap 5: Na betaling wordt je bulk sms direct verzonden!

Wil je meer weten over alle mogelijkheden van zakelijk een sms versturen? We hebben alles voor je uitgezocht in ons artikel Zakelijk een SMS versturen.

bulk sms
Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: