Een SMS van de Kerstman?

sms van de kerstman
Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Wist je het al? Je kan nu een SMS van de Kerstman versturen via je pc! Ja, het kan echt! Deze originele verrassing kan een grote glimlach op de gezichten van kinderen toveren. Maar ook voor volwassenen blijft het bijzonder om een SMS van de Kerstman te ontvangen. Zie je het al voor je? Wil je weten hoe je dit kunt regelen? Lees dan snel verder, we leggen het stap voor stap aan je uit.

Anoniem een SMS van de Kerstman versturen.

Van jong tot oud, iedereen vindt het leuk om een SMS van de Kerstman te ontvangen. Je voelt je speciaal om zo’n bericht op je telefoon te lezen, want een berichtje van deze man krijg je niet elke dag.

Verras daarom je vriend, vriendin, familie of collega met zo’n bijzondere SMS. Nodig ze uit voor een echt kerstfeest of vertel ze waar ze de cadeautjes kunnen vinden en maak er een spel van. Of neem de gelegenheid om te vertellen hoe speciaal ze zijn en wat ze voor jou betekenen.

Hoe werkt het?

Wil je een SMS versturen namens de Kerstman? En wil je dat dit anoniem gebeurd, zonder dat jouw naam wordt prijsgegeven? Hoe zorg je er voor dat het net lijkt of deze SMS ook daadwerkelijk van de goedheiligman af komt. We leggen het graag aan je uit:

  • Stap 1: Je kiest een afzender, zoals bijvoorbeeld De Kerstman
  • Stap 2: Vul het telefoonnummer in waar de SMS naar toe verstuurd moet worden
  • Stap 3: Schrijf een berichtje van maximaal 150 tekens. Wil je een langer bericht sturen? Dat is mogelijk, het bericht wordt dan als meerdere smsjes verstuurd.
  • Stap 4: Klik op SMS versturen. Je betaald dan via iDeal het bedrag (van het aantal smsje).
  • Stap 5: Direct na betaling wordt je SMS verzonden!

Je SMS anoniem versturen

Het is bij SMSdirect mogelijk om helemaal anoniem jouw SMS bericht te versturen. Je kan bij afzender elke naam invullen die je wilt. Zoals bijvoorbeeld Kerstman (of Sinterklaas). Leuk om op deze manier je collega’s in het zonnetje te zetten. Of ze uit te nodigen op het kerstfeest.

Je blijft op deze manier ook echt anoniem. De ontvanger kan namelijk op geen enkele manier achterhalen wie de SMS verstuurd heeft. Het enige wat de ontvanger te zien krijgt, is de naam die je zelf hebt ingevuld bij afzender.

sms van de kerstman
Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: