Gaat er iemand vreemd? Meld het via een anonieme sms

sms grap
Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Ken je een vreemd-ganger, maar durf je niet rechtstreeks de confrontatie aan te gaan? Is je beste vriend of vriendin de dupe van deze vreemd-ganger, maar durf je dit niet te vertellen? Vertel het dan via een anonieme sms.

Vreemd gaan, hoe vertel je dit?

Heb je (per ongeluk) een bekende zien vreemd gaan? En zit je hier erg mee in je maag? Je wilt eerlijk zijn naar je vriend of vriendin, maar het is natuurlijk erg moeilijk om dit te vertellen. Wist je dat zelfs 1 op de 4 mensen wel eens is vreemd gegaan? Dit bizar hoge cijfer zorgt er voor dat het kan voorkomen dat je in deze situatie terecht komt.

Vertel je het of hou je het geheim?

Sta je voor het dilemma om het eerlijk te vertellen of houd je het vreemd gaan geheim. Twijfel je en wil je jouw vriendschap niet op het spel zetten? Stuur dan een anonieme sms. Denk wel goed na over de gevolgen hiervan, want je bent de boodschapper van vreselijk nieuws. Maar goed, eerlijkheid gaat boven alles.

Anoniem sms versturen

Via SMSdirect kun je anoniem een sms versturen. In een paar minuten heb je 100% een anonieme sms verstuurd naar elk gewenst telefoonnummer. Deze service is toegankelijk voor iedereen. Naar zowel binnen- als buitenland kan een anonieme sms verstuurd worden.

De ontvanger zal er dus niet achter kunnen komen dat het bericht van jou afkomstig is. Je verstuurt de sms eenvoudig via je computer en hebt er geen telefoon voor nodig.

Hoe werkt een anonieme sms versturen?

Klik hier en je komt terecht op de pagina waar je jouw anonieme sms kan versturen. Schrijf zorgvuldig jouw bericht en denk goed na hoe je jouw verhaal wilt mededelen aan de ontvanger. De tweede stap is het invullen van het telefoonnummer waar het bericht moet worden afgeleverd. Daarna volgt de betaling van het bericht. Als dit is afgerond wordt het bericht direct verstuurd.

Nazorg

Heb je het vervelende nieuws verstuurd, dan zal er bij de ontvanger wellicht een grote schok volgen. Wees een goede vriend of vriendin en houdt een oogje in het zeil.

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: