Hoe je SMS kunt inzetten voor marketing

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Met SMS marketing kun je snel en eenvoudig een bericht sturen naar mensen om ervoor te zorgen dat jij meer leads behaalt. Een groot pluspunt is dat iedereen gebruik kan maken van SMS marketing omdat vrijwel iedereen over een telefoonnummer beschikt. 

Met SMSdirect.nl kun je een SMS campange starten en nieuwe klanten binnenhalen. Of je nu tien, honderd of zelfs duizend berichten wilt versturen, wij maken het mogelijk. Ga vandaag nog aan de slag met SMS marketing en profiteer van de geweldige resultaten die je daarmee kunt behalen. 

Wat is SMS marketing?

SMS marketing is het sturen van berichten naar potentiële klanten om ervoor te zorgen dat ze overgaan tot een lead. Het is mogelijk om naar slechts één iemand een SMS bericht te sturen maar honderden of duizenden is ook een optie. Zo kun je snel en eenvoudig je diensten of producten aan de man brengen. 

Je kunt marketing met SMS goed vergelijken met e-mail marketing. Het werkt grotendeels hetzelfde alleen ontvangt men een SMS bericht in plaats van een e-mail. Dat brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Vaak komen reclamemails in de spambox terecht. Dat betekent dat je e-mail nooit zal worden gelezen. Bij een SMS bericht is dat niet het geval, waardoor het altijd zal worden gelezen. 

Dat zorgt er automatisch voor dat dit een stuk effectiever is. Verder heeft iedereen altijd zijn telefoon bij en het lezen van een SMS bericht gaat sneller dan het lezen van een e-mail. Zo is je bericht een stuk beter zichtbaar. Omdat er maar weinig wordt gekozen voor SMS marketing kan men dit juist extra waarderen als je hiervoor kiest. 

Combineer je bericht met een ander kanaal

Als je gebruik gaat maken van SMS marketing is het belangrijk dat je het zo effectief mogelijk inzet. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je bericht te combineren met andere kanalen. 

Zo is het onder andere mogelijk om in je SMS een link neer te zetten waarmee een potentiële klant direct met je in contact kan komen via bijvoorbeeld WhatsApp of een andere app. Je kunt er natuurlijk ook je website of iets anders in kwijt. Door het aanbieden van zulk soort mogelijkheden zien we in de praktijk vaak terug dat men gelijk tot actie overgaat. Dat kan vervolgens weer resulteren in mogelijke omzet!

SMS berichten voor zakelijke doeleinden

Als ondernemer zijn er dus zeker goede kansen om met SMS marketing resultaten te behalen. Je kunt SMS ook voor andere zakelijke doeleinden gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld een klant laten weten dat er nog een factuur openstaat. Een SMS bericht blijkt stukken effectiever dan een e-mail. 

Dat resulteert vervolgens in een snellere betaling waardoor je minder tijd kwijt bent aan de administratie. Verder kun je klanten een bericht sturen ter herinnering voor een afspraak of kun je laten weten dat je de aankomende week een mooie korting hebt waar ze gebruik van kunnen maken. De mogelijkheden met SMS berichten op zakelijk gebied is eindeloos. 

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: