Online sms versturen, hoe werkt dit?

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Een online sms versturen is een handige oplossing als je even niet op je telefoon kan. Ben je hem bijvoorbeeld kwijt of is hij kapot? Of wil je een zakelijk bericht sturen en wil je dit liever niet met je eigen privé telefoon regelen? Er zijn verschillende redenen om een online sms berichtje te willen versturen. Hoe je dit het beste kunt regelen, leggen we stap voor stap aan je uit.

Waarom een online sms versturen?

Is je telefoon in de toilet gevallen en wil je een aantal mensen op de hoogte stellen dat je even niet bereikbaar bent? Verstuur dan online een sms.

Of wil je een grap uithalen bij je collega? Verstuur dan een sms bericht namens de Sint of de Kerstman. De afzender zal als Sinterklaas of Kerstman kunnen worden aangeduid, hierdoor blijf jij als afzender echt anoniem. Maar we zien ook steeds vaker dat een online sms versturen zakelijk wordt ingezet. Bijvoorbeeld om je vaste klanten te laten weten dat er een toffe aanbieding geldt.

 

Stappenplan voor het versturen van een online sms


We hebben het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. In een paar eenvoudige stappen heb je jouw sms al verstuurd. We leggen het graag aan je uit:

  • Stap 1: Kies een afzender. Bijvoorbeeld je eigen naam, naam van je bedrijf of stuur een bericht namens Sinterklaas of de Kerstman.
  • Stap 2: Vul het telefoonnummer in waar het bericht naar toe gestuurd mag worden.
  • Stap 3: Schrijf je bericht. Deze mag maximaal uit 150 tekens bestaan. Heb je meer tekst nodig om je boodschap door te geven? Dan verstuur je een langer bericht, per 150 tekens zullen de kosten worden berekend.
  • Stap 4: Druk op SMS versturen. Je betaald via iDeal de kosten voor deze service.
  • Stap 5: Jouw bericht wordt na betaling direct verzonden!

Het gemak van een online sms versturen.

Zoals je in het stappenplan al hebt kunnen ontdekken, is het heel eenvoudig om online een sms bericht te versturen. Dit kan volledig anoniem en je regelt het allemaal via je pc. Eigenlijk kunnen we het niet makkelijker en overzichtelijker maken. Wil een grote groep mensen bereiken met je sms? Ook dat is gemakkelijk te regelen. Lees hier meer over.

Privacy en anoniem een online sms versturen

Wist je dat je 100% anoniem kunt blijven met een online sms versturen? Jouw privacy staat bij ons voorop! Wil je iemand anoniem iets vertellen? Je beste vriendin of diegene waar je een crush op hebt? Dit is dan je kans om het anoniem te vertellen. Het leuke is namelijk dat deze persoon niet kan achterhalen van wie het bericht afkomstig is. Of geef je tips, zodat ze kunnen raden van wie het bericht komt? Je hoeft geen gegevens achter te laten om een SMS te versturen.

Wil je meer weten hoe je een bulk sms of groeps bericht kunt versturen? Lees dan hier verder.

online sms versturen
Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: