SMS centrale, altijd makkelijk online

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

https://www.smsdirect.nl/sms-sturen/Wil je snel, voordelig en ook anoniem een SMS versturen? Dan ben je bij SMSdirect.nl aan het juiste adres. We maken het mogelijk om razendsnel een bericht te sturen naar de door jouw opgegeven ontvanger. 

Mogelijk dat SMS’en niet werkt omdat je het in buitenland bent of omdat je het wilt het zakelijk gebruiken. Je kunt natuurlijk ook anoniem een SMS versturen om met iemand een grapje uit te halen.

SMS versturen? Registratie niet vereist

SMSdirect.nl maakt het voor jouw mogelijk om voordelig een SMS te versturen zonder dat je je hiervoor een account hoeft aan te maken. Je bent dus niet onnodig lang bezig, maar je kunt direct aan de slag met het schrijven en sturen van je bericht. Zo wordt jouw privacy ook gegarandeerd, wel zo fijn. 

Gebruik je eigen nummer als afzender

Het is mogelijk om je eigen telefoonnummer in te vullen als afzender. Een groot pluspunt wanneer je gebruik gaat maken van ons platform. Men weet daarom direct wie het bericht heeft gestuurd en heeft daarbij ook de mogelijkheid om antwoord te geven. Het antwoord zal dan op jouw telefoon terecht komen. bij onze concurrenten is dat niet mogelijk waardoor de communicatie stroef kan verlopen. 

Alle providers en telefoonnummers zijn mogelijk

Op het moment dat je een SMS wilt versturen met SMSdirect.nl kan dat zonder zorgen. Het maakt niet uit welk provider iemand heeft of om welk telefoonnummer het gaat, onze dienst werkt altijd en overal. Buitenlandse nummers zijn ook geen enkel probleem. Het is wel van groot belang dat je de juiste landcode invult, anders kan het bericht mogelijk niet aankomen. We raden je aan om dit dubbel te controleren. 

SMS versturen, hoe werkt het?

Het versturen van een SMS via SMSdirect.nl werkt relatief eenvoudig. Er zijn slechts een paar stappen vereist waardoor het sturen van een bericht snel gedaan is. De eerste stap is aangeven wie de ontvanger is. Je moet hiervoor het telefoonnummer gebruiken van de ontvanger. Mocht het bericht voor het buitenland bedoeld zijn, vergeet dan niet om ook de landcode te vermelden. 

Doe je dit niet, komt het bericht mogelijk niet aan. Je kunt ook de afzender vermelden. Voer je eigen telefoonnummer of naam als je wilt dat men weet van wie het bericht komt. Wil je liever een anonieme SMS versturen? Laat het veld dan leeg. Vervolgens kun je verder gaan met het bericht. Je hebt de mogelijkheid om 150 karakters te schrijven. Tot slot kun je het bericht daadwerkelijk versturen door de betaling te voldoen. Het bericht zal onmiddellijk worden verzonden. 

Voordelig een SMS versturen

Met SMSdirect.nl kun je voor een klein bedrag een bericht versturen naar de gewenste ontvanger. Het kost slechts € 0,99 per SMS en zijn daarmee één van de goedkoopste aanbieders van Nederland. Het bedrag blijft hetzelfde wanneer je een bericht wilt versturen naar het buitenland. 

De betaling is veilig te voldoen via iDEAL maar je kunt ook kiezen voor andere betaalmethoden. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan PayPal, Mastercard, VISA, Apple Pay maar ook Google Pay. Je stuurt met ons snel, veilig en ook nog eens 100% anoniem een SMS via internet. 

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: