Sms versturen via pc naar mobiel

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Een mobiele telefoon en vooral een smartphone: wanneer je er eenmaal een hebt, kun je eigenlijk niet meer zonder. Behalve om mee te bellen en berichten mee te versturen, gebruik je hem ook om foto’s te maken, het nieuws te lezen en via sociale media op de hoogte te blijven van hetgeen er in de rest van de wereld gaande is.

Maar wat als je door omstandigheden niet over je mobiele telefoon kunt beschikken? Bijvoorbeeld omdat je deze kwijt bent, of omdat de batterij leeg is en je geen oplader voorhanden hebt? Wil je toch dringend met iemand communiceren, dan kun je ook een sms versturen via je pc naar een mobiel nummer.

Jouw bericht net zo snel op zijn bestemming als gewoonlijk

Via SMSDirect.nl kun je toch een sms versturen. De betrouwbare aanbieder van online sms-services zorgt ervoor dat je berichten net zo vlot aankomen bij hun ontvangers als je gewend bent. Zo kun je toch zorgeloos een sms versturen naar je familie, partner, vrienden, collega’s of buren. Je betaalt direct per iDeal of PayPal een klein bedrag van €0,99 om je bericht te verzenden.

Een sms vanaf je computer of laptop versturen, hoe ga je te werk?

Om je bericht te verzenden, hoef je slechts drie dingen te doen: het telefoonnummer van de ontvanger invullen, je bericht schrijven en de betaling voltooien. Zelfs een inschrijving op het platform is niet nodig. Als je wilt, kun je je sms anoniem versturen. Je vult dan niets in bij het veld ‘afzender’. De mogelijkheid om een sms anoniem te versturen wordt door zowel particulieren als bedrijven benut.

Sms’en via je tablet

Behalve via een computer of een laptop kun je een sms via SMSDirect.nl tegenwoordig natuurlijk ook per tablet versturen. De voorwaarde om berichten te verzenden met een online sms-service is dat je over een apparaat met een stabiele internetverbinding beschikt. Je bericht wordt namelijk niet met het mobiele netwerk verstuurd. Of dat apparaat dus een laptop, pc of tablet is, maakt geen verschil.

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: