Hoe kun je een sms via het internet versturen?

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

De kans is groot dat je het niet meer zo vaak doet als vroeger; sms’en heeft immers grotendeels plaatsgemaakt voor appen, waarbij je gebruikmaakt van een app en een internetverbinding. Maar wist je dat je ook een sms via internet kunt versturen? In dat geval maak je gebruik van een online sms-service, ook wel een sms-platform genoemd. SMSDirect.nl geldt op dat gebied als een van de betrouwbaarste aanbieders. Via een laptop, computer of ander apparaat kun je een sms versturen via het internet in plaats van via het reguliere mobiele netwerk. Vanzelfsprekend heb je daar wel een goed werkende internetverbinding voor nodig.

Een bericht anoniem of met vermelding van de afzender versturen

Met het internet op je apparaat maak je verbinding met het wereldwijde web en zo ook met het sms-platform. De stappen die hierop volgen zijn net zo eenvoudig: je vult in wie de afzender is, wat het telefoonnummer van de ontvanger (inclusief landcode) is en schrijft in het grote tekstvak het bericht. Eén sms-bericht bevat 156 tekens. Overigens kun je je sms anoniem of met vermelding van de afzender versturen.

Waarom zou je een sms via internet versturen?

Een sms via internet klinkt niet altijd als de meest voor de hand liggende optie. Normaal gesproken verstuur je namelijk berichten via je mobiele telefoon. Sommige situaties vragen echter om een andere oplossing. Want wat als de batterij van je mobiele telefoon leeg is en je geen oplader bij de hand hebt, maar toch een sms moet versturen? Of als je je sms anoniem wilt versturen, maar geen zin hebt in gedoe om de instellingen op je telefoon eenmalig te veranderen? SMSDirect.nl biedt dan een uitkomst.

Wat kost het om op deze manier te sms’en?

Om een sms via internet te versturen, betaal je bij SMSDirect.nl € 0,99. Je hebt de keuze uit een reguliere sms en een flash sms. Overschrijd je de 156 tekens, dan betaal je voor 2 sms’jes. Het totaalbedrag wordt altijd helder weergegeven, waardoor je precies weet welk bedrag je uiteindelijk betaalt. Overigens kun je eenvoudig via veelgebruikte betaalmethoden als iDeal en PayPal je betaling verrichten: een betrouwbare sms-service biedt zijn klanten immers alleen betrouwbare betaalservices.

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: