Een sms via je laptop versturen, hoe doe je dat?

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

We doen het inmiddels alweer ruim drie decennia: sms’en. En alhoewel de sms inmiddels grotendeels heeft moeten plaatsmaken voor moderne en gratis appdiensten als Whatsapp, blijft het een efficiënte manier om in contact te blijven met onder andere familie, vrienden, collega’s en klanten. Enkele jaren na de lancering van sms-diensten via het mobiele netwerk ontstond ook de mogelijkheid om een sms te versturen via de laptop of de computer. Inmiddels is daar ook de tablet bijgekomen. Maar een sms via je laptop versturen, hoe doe je dat?

Een internetverbinding is het enige wat je nodig hebt

Bij SMSDirect ben je aan het juiste adres voor betrouwbare online sms-services. Je kunt zelfs je sms anoniem versturen. Via het platform verstuur je je berichten vanaf je computer naar een mobiele telefoon. Dit gebeurt niet via het traditionele mobiele netwerk, maar via een webbrowser. Het enige wat je dus nodig hebt, is een stabiele internetverbinding.

In slechts een paar stappen stuur je jouw bericht naar de ontvanger

Bij SMSDirect heb je zelfs geen account nodig om berichten te versturen, ongeacht of je je sms anoniem of met vermelding van je eigen naam wilt verzenden. Je vult op de webpagina het telefoonnummer van de ontvanger in en schrijft je bericht in het tekstveld. Eén sms bevat maximaal 156 tekens en kost € 0,99. Verder kun je optioneel kiezen voor een flash sms, oftewel een spoedbericht dat direct op het scherm van de mobiele telefoon van de ontvanger zichtbaar wordt. De kosten hiervoor zijn hetzelfde.

De betaling

Het bedrag voor het versturen van je sms betaal je eenvoudig via iDeal of PayPal. Na ontvangst van de betaling zorgt SMSDirect ervoor dat je bericht direct bij de ontvanger terechtkomt. Zoals al even genoemd, bevat een sms die je anoniem of met vermelding van je naam verstuurt maximaal 156 tekens. Overschrijd je die, dan zie je dat direct onder het tekstveld. De prijs wordt ook automatisch aangepast. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Online berichten versturen is een fluitje van een cent

Op de vraag “Een sms via je laptop versturen, hoe doe je dat?” is het antwoord dus eigenlijk: “op dezelfde manier als met een mobiele telefoon, maar dan via een ander apparaat”. Een fluitje van een cent dus. Niet voor niet gingen tal van particulieren en ondernemers je al voor en kiezen zij er regelmatig voor om een sms te versturen via het betrouwbare netwerk van online sms-services.

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: