SMS werkt niet, gebruik SMSdirect.nl

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Je staat op het punt om een SMS te versturen maar dan kom je er achter dat je beltegoed op is, of je door je bundel heen bent. Het kan natuurlijk ook zijn dat je in het buitenland bent en de instellingen niet goed zijn ingesteld. Vervelend natuurlijk, maar maak je geen zorgen. SMSdirect.nl is de oplossing voor jouw probleem. Als SMS’en niet werkt met je telefoon, doe je dat gewoon eenvoudig en voordelig via SMSdirect.nl. 

SMS’en door de hele wereld

Het kan voorkomen dat je in het buitenland verblijft en je graag iemand wilt SMS’en, maar het bericht niet aankomt. Dit kan talloze oorzaken hebben. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je provider niet automatisch zorgt voor de juiste instellingen. Met als gevolgd dat het communiceren tussen twee mobiele telefoons spaak loopt. Het kan natuurlijk ook zijn dat er onvoldoende bereik is. 

Geen zorgen! Met SMSdirect.nl kun je berichten versturen vanuit en naar de hele wereld. Of je nu in Verenigde Staten, Italië, Indonesië of Noorwegen bent, dat maakt allemaal niet uit. Met ons platform stuur je binnen een minuut een SMS en kost bovendien slechts € 0,99 cent. Vergeet niet om altijd de landcode te vermelden van het land waar de ontvanger zich bevindt. Zo voorkom je dat het bericht mogelijk niet aankomt. 

Bundel of beltegoed op

Een andere oorzaak waardoor je mogelijk geen SMS kunt versturen is omdat je door je bundel bent of dat je beltegoed op is. Dat is natuurlijk heel vervelend, maar met SMSdirect.nl kun je gewoon doorgaan met het sturen van berichten! 

Zo kun je altijd en overal met iedereen communiceren tegen een voordelig tarief per bericht. Het sturen van een SMS via onze website is zo gedaan. Het is niet nodig om je eigen te registeren en wij werken ook niet met een credits systeem zoals alternatieven vaak wel doen. Wij hebben gekozen voor gebruiksvriendelijkheid. 

Een anonieme bericht versturen

Kun je wel gewoon een SMS versturen met je eigen telefoon maar wil je om welke reden dan ook anoniem blijven? Dan is dat ook zeker mogelijk bij SMSdirect.nl. Misschien wil je iemand wel een mooie wens doen als het valentijnsdag is, maar wil je dat je identiteit geheim blijft. 

Of wellicht wil je je beste vriend eens goed in de maling nemen met een grappig SMS bericht. Je kunt het veld afzender leeg laten of kiezen voor een fictieve naam. Het sturen van een anonieme SMS is volledig veilig en je bent 100% anoniem. Jouw gegevens zullen ook niet door ons worden opgeslagen. 

Direct een SMS verzenden

Start direct met het versturen van een bericht. Het werkt erg gemakkelijk en er zijn slechts een paar stappen voor nodig. Schrijf je bericht met maximaal 146 karakters en voer het telefoonnummer in van de ontvanger. 

Bij afzender kun je je eigen telefoonnummer invoeren als je wilt dat beantwoorden mogelijk is. Je kunt ook kiezen voor je naam. Wil je liever anoniem blijven? Dan kun je het gewoon leeg laten en zal de ontvanger niet weten van wie het bericht komt. Het versturen van een SMS kost slechts € 0,99 en er kan veilig worden afgerekend met iDEAL maar ook talloze andere betaalmethoden. 

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: