Stuur een anonieme Valentijns sms

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Heb jij een crush op iemand? En wil je dat tijdens Valentijnsdag laten weten? Stuur dan een anonieme Valentijns sms via SMSdirect!

Dé liefdes sms van het jaar

Een dag per jaar mogen we ons even laten gaan voor de liefde. Valentijnsdag is het perfecte moment om je grote (geheime) liefde te laten weten wat je voor hem of haar voelt. Dit kun je natuurlijk ouderwets doen met een Valentijnskaart of bos bloemen. Maar het kan ook via een anoniem en lief smsje.

Met de SMSdirect service zal jouw sms 100% anoniem verstuurd worden. Maar hoe werkt het precies? Vul via deze pagina jouw liefdes sms bericht in. Natuurlijk heb je wel het mobiele nummer van jouw lover nodig. Ben je klaar met je bericht, kies dan een nep-afzender, bijvoorbeeld: “Je Valentijn”. Ook het telefoonnummer mag een verzonnen nummer zijn (want anders is het niet echt anoniem ;)) Na betaling zal je bericht direct verstuurd worden. Spannend!

De historie van Valentijnsdag

Waar komt deze dag van de liefde eigenlijk vandaan? Geen makkelijke vraag om zomaar even te beantwoorden. Het schijnt een versmelting te zijn van verschillende (nationale) tradities die stammen van de Christelijke, Romeinse en Germaanse tradities.

In het jaar 496 heeft paus Gelasius 14 februari uitgeroepen tot heilige Valentijn. Maar wie is dit nu eigenlijk. Helaas hebben we hier geen duidelijk antwoord op gevonden, maar het schijnt dat deze Valentijn is gestorven als martelaar. Ook wordt Valentijnsdag gelinkt met een Romeins vruchtbaarheidsfeest. Een oud en populair feest, wat ons wat gezelliger in de oren klinkt.

Inspiratie nodig voor een liefdevol Valentijns sms bericht?

Ben je zo zenuwachtig geworden, dat je niet meer kunt brainstormen over het perfecte bericht? We hebben wat inspiratie voor je. Neem een stukje uit je favoriete songtekst of zoek een mooi gedicht. Er zijn ook prachtige quotes over de liefde te vinden. Hierbij wat inspiratie:

“A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality.”

  • John Lennon

“To love is nothing. To be loved is something. But to love and be loved, that’s everything.”

  • Tolis

“Love is like war: easy to begin but very hard to stop.”

  • L. Mencken

“Love doesn’t make the world go ‘round. Love is what makes the ride worthwhile.”

  • Franklin P. Jones

“If I had a flower for every time I thought of you, I could walk in my garden forever.”

― Alfred Tennyson

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: