Telefoon kapot en wil je een sms versturen?

anonieme sms versturen
Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Het overkomt iedereen wel eens; je telefoon gaat stuk. Is hij per ongeluk in de toiletpot verdwenen of op de straatstenen gevallen? Is je scherm kapot of werkt je telefoon helemaal niet meer? Dan zit je wel even met je handen in je haar.

Want hoe laat je nu je contacten weten dat je even niet te bereiken bent? Dan is een sms versturen via je pc de meest makkelijke en snelle manier.

 

De voordelen van een sms versturen

Iedereen heeft wel eens een reden om niet via zijn telefoon een bericht te kunnen versturen. Daarom zijn we trots dat we via SMSdirect hier een goede oplossing voor hebben gevonden: online je sms versturen! We hebben het heel makkelijk voor je gemaakt, zodat je snel dat berichtje kunt versturen.

Het principe blijft hetzelfde; de ontvanger krijgt een SMS bericht op zijn of haar telefoon. Wil je weten hoe jij zonder een telefoon bij de hand te hebben, toch een SMS bericht kan versturen? Bekijk dan ons stappenplan.

De kosten voor een sms versturen hebben we zo minimaal mogelijk gehouden. Je betaald per verstuurd bericht van maximaal 150 tekens. Wil je een langer verhaal kwijt? Ook dat kan, je bericht wordt dan over meerdere sms’jes verdeelt.

Maar ook het telefoonnummer en naam zijn door jezelf te bepalen. Je kunt het sms bericht dus versturen met jouw eigen telefoonnummer, maar ook een ander nummer hiervoor gebruiken. Zo wordt deze service ook steeds vaker zakelijk of anoniem toegepast.

 

Hoe werkt SMSdirect:

Zoals we eerder al noemden, we hebben het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Geen gedoe en snel geregeld; jouw sms versturen! Lees hieronder ons stappenplan:

  • Stap 1: Kies een afzender. Vul je eigen naam in of stuur een anoniem of zakelijk bericht.
  • Stap 2: Vul telefoonnummer in waar het bericht naartoe gestuurd moet worden.
  • Stap 3: Schrijf een bericht van maximaal 150 tekens (of langer, het bericht wordt dan per 150 tekens berekend).
  • Stap 4: Klik op SMS versturen.
  • Stap 5: Via iDeal betaal je het bedrag voor jouw sms bericht. Na betaling wordt jouw bericht direct verstuurd.

 

Wil je anoniem jouw bericht versturen?

Via SMSdirect kun je nu ook veilig en anoniem jouw sms versturen. Wil je bijvoorbeeld jouw Valentijn laten weten dat je aan hem of haar denkt? Of wil je een Sinterklaas grap uithalen of een uitnodiging voor het kerstfeest van de Kerstman sturen? Anoniem een sms versturen kan veilig en snel via deze service. Jij bepaalt namelijk zelf de afzender.

Wil je liever dat jij als afzender niet te achterhalen bent? Noteer dan bijvoorbeeld ‘anoniem’. Als afzender kun je zelf namen of telefoonnummers invullen, waarbij het niet nodig is dat ze van jou zelf zijn. Als je jouw bericht hebt geschreven, verzenden wij deze volledig anoniem.

Onze service is niet gratis, maar wel goed. We zorgen er voor dat jouw sms verstuurd wordt, dat je privacy gewaarborgd blijft en we houden de kosten zo laag mogelijk. Heb je vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

sms versturen
Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: