Laat je hart spreken en verklaar iemand de liefde met een sms

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Onder het balkon van je geliefde met een roos tussen je tanden een serenade brengen? In een romantische film is het misschien precies waar je op hoopt, maar in het echte leven moet je toch wel over heel veel zelfvertrouwen beschikken om dat te doen. Ben je er niet zeker van of de gevoelens wederzijds zijn? Of vind je het gewoonweg eng om te laten zien wat je voor iemand voelt? Omarm dan de moderne technologieën van vandaag de dag om je hart te laten spreken en verklaar iemand de liefde met een sms.

Een romantische sms anoniem versturen

“Maar ik ben op zoek naar een manier om mijn sms anoniem te versturen”, horen we je nu haast hardop denken. Geen zorgen, want middels SMSDirect doe je dat probleemloos. Op ons platform vul je zelf de afzender in. Als je niet je eigen naam wilt invullen, kun je voor een pseudonaam kiezen of eenvoudigweg ‘anoniem’ invullen. Door op deze manier een sms te versturen via het platform, komt de ontvanger er niet achter van wie deze afkomstig is. Tenzij je natuurlijk zelf een tipje van de sluier oplicht!

Zijn de gevoelens wederzijds?

Ondanks dat een sms versturen een moderne technologie is die geheel ingeburgerd is in het dagelijks leven, kan een liefdesverklaring via een online sms-service toch behoorlijk romantisch zijn. Het gevoel van een geheime aanbidder wakkert bij de ontvanger positieve emoties aan. De persoon ontdekt zo dat hij of zij een speciaal plekje in iemands hart heeft. Misschien lukt het jou op deze manier ook om in te schatten of de gevoelens wederzijds zijn!

Hoe kun je iemand met een sms de liefde verklaren?

SMSDirect is hét platform om een sms te versturen, of dat nu naar een geliefde is of naar iemand anders. De werking is simpel: Je vult op de website het telefoonnummer van de ontvanger in en schrijft je bericht in het daarvoor bestemde veld. In het veld ‘afzender’ vul je een pseudonaam of ‘anoniem’ in wanneer je niet wilt dat je identiteit wordt onthuld. Je eigen telefoonnummer is ook niet nodig om de sms te versturen. De prijs van een online bericht is slechts € 0,99 en kan betaald worden via iDeal of PayPal.

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: