Via sms grap uithalen

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Via een online sms bericht kun je veel grappen uithalen. Je hoeft jezelf niet digitaal te kloonen; via sms grap uithalen is nog nooit zo makkelijk geweest! In een paar seconden en wat voorbereiding kun je meesterlijke grappen uithalen door een sms bericht te versturen. Wij delen een paar van onze favorieten met je.

Stuur digitaal songteksten

Het is een klassieker en gaat al een tijdje Social Media rond, maar het blijft een ontzettend leuke grap om uit te testen bij je vrienden.

Kies een songtekst, een willekeurig nummer waar bij voorkeur veel vragen en korte zinnen in staan. Kies iemand uit je contactenlijst waar je de grap bij wilt uithalen. En sms elke keer één zin van de songtekst. Het is een grap waarbij de ontvanger eerst niet door zal hebben wat er nu precies aan de hand is. Misschien beantwoord diegene zelfs de vragen of zinnen uit de songtekst. Hou dit een tijdje vol en wie weet gaan ze het uiteindelijk door hebben dat er een complete songtekst naar ze is toegestuurd.

Waarschuw dat alle berichten worden gedeeld

Heb je een vriend of vriendin die van roddelen houdt? En dan vooral deze conversaties via WhatsApp bespreekt? Stuur dan een anoniem sms bericht waarin je bijvoorbeeld schrijft: “Waarschuwing: Er circuleert op WhatsApp een virus, waarop al je privé berichten naar al je contacten wordt verstuurd.”

 

Verstuur een bericht namens een bedrijf

Neem je vrienden in de maling door namens een bedrijf te verklaren dat hun rijbewijs ongeldig is verklaard. Of dat de boodschappen op een compleet ander adres worden bezorgt. Via SMSdirect kun je eenvoudig de afzender een naam geven van een bedrijf, waardoor echtheid van je bericht is gegarandeerd!

SMS bericht van een onbekende

Bij deze grap moet je eerst even afwachten tot jij een bericht krijgt van iemand anders. Reageer daarna dat je ze niet kent, bijvoorbeeld door te vragen “Wie is dit?”. Vervolg daarna met dat je echt niet weet wie dit is, dat ze wellicht een verkeerde een bericht hebben gestuurd en sluit af met dat je de politie gaat bellen.

SMS van een robot

Neem een schrijfstijl dat klinkt als een robot. Bijvoorbeeld: “Bedankt voor je interesse in ons anti-drugs-programma. Elk dag sturen we inspiratieberichten, zodat jouw motivatie om te stoppen met drugs blijft. Sms STOP als je geen berichten meer dient te ontvangen”.

Sms van je geliefde

Natuurlijk is het ook erg leuk om je vriend of vriendin in de maling te nemen. Stuur bijvoorbeeld dat je aan het bijkletsen bent met de ex om achter alle durty verhalen te komen en stuur het adres mee waar je bent. Of schrijf dat je wilt praten… en zorg dan dat je thuis een heerlijk driegangen diner klaar hebt staan.

Heb jij nog een leuke grap die je wilt delen? Laat het ons weten, we zijn erg benieuwd! Of heb je nog goeie inspiratie voor bijvoorbeeld een 1 april grap via een sms bericht? Wij horen het graag!

Benieuwd naar meer inspiratie over anoniem een sms bericht versturen? Lees hier verder.

sms grap
Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: