Zakelijk sms versturen, jouw doelgroep direct bereikt!

online sms versturen
Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Wist je dat van alle communicatiekanalen een zakelijk sms versturen de hoogste open ratio heeft? Dit medium heeft daarmee nog altijd het grootste bereik, maar is daarnaast ook nog eenvoudig in gebruik en betrouwbaar qua levering.

Waarom je een zakelijk sms versturen op moet nemen in je marketingplan.

Niets moet natuurlijk, maar als we de statistieken bekijken mag een zakelijk sms versturen niet ontbreken in je marketingplan. Dankzij de hoge open ratio heb je een direct bereik bij je doelgroep.

Er blijft niet zoals bij e-mail een flink aantal berichten in de spam filter hangen en iedereen heeft zijn telefoon 24/7 bij zich. Heb je bijvoorbeeld een aanbieding die maar een korte geldigheidsduur heeft, dan sluit een sms bericht sturen hier goed op aan.

Maar naast deze voordelen wil je misschien ook gewoon gemak. Het is namelijk erg eenvoudig om een sms te versturen naar je klanten. Je betaald per bericht van 150 tekens. Houd je boodschap daarom lekker kort. Dit past ook het beste bij dit communicatiemiddel. Heb je een langere boodschap te delen? Gebruik dat bijvoorbeeld email marketing of een ander middel.

De voor- en nadelen van een zakelijk sms versturen.

Net als elke andere zakelijke service, zijn er ook voor- en nadelen verbonden aan het versturen van een zakelijk SMS bericht.

Laten we beginnen met de voordelen. Met een SMS bericht vergroot je jouw klant betrokkenheid en je komt betrouwbaar over. Je kan hiermee je klanttevredenheid verhogen en hebt op een snelle manier jouw bericht verstuurd. Je verhoogt je conversie en bereikt wereldwijd jouw doelgroep. En wil jouw klant een reactie terug sturen? Ook dit kan! Want alle reacties op jouw gestuurde sms komen binnen op het telefoonnummer wat je hebt opgegeven.

Maar er kleven ook nadelen aan. Zo betaal je bijvoorbeeld per gestuurd bericht. En is er maar weinig ruimte om jouw tekst kwijt te kunnen. Ook dien je de beschikking te hebben over de telefoonnummers van jouw doelgroep. Kijk daarom goed om een zakelijk sms versturen goed bij je past en bij de boodschap die je wilt overbrengen.

Hoe werkt online sms versturen?

Het is gelukkig erg eenvoudig om gebruik te maken van deze service. In een paar makkelijke stappen heb je het al geregeld. Begin allereerst met het kiezen van een afzender. Neem bijvoorbeeld de naam van het bedrijf. Vul het telefoonnummer in waar het bericht naar toe gestuurd mag worden. Gebruik hiervoor je eigen klanten bestand. Schrijf dat het bericht wat je wilt versturen.

Hou het kort, want je hebt maximaal 150 tekens. Wil je een langer bericht sturen, dan is dit mogelijk. Maar weet wel dat de kracht van een SMS versturen afneemt met een lange tekst. Klik op SMS versturen. Je betaald via iDeal de kosten van deze sms service. Jouw bericht wordt hierna direct verzonden!

Benieuwd welke mogelijkheden er nog meer zijn binnen SMSdirect?

Er zijn zoveel diverse mogelijkheden met deze nieuwe SMS dienst. Wist je bijvoorbeeld dat je ook een bericht anoniem kunt versturen? Of een bulk sms berichten kan versturen? Of wil je een grapje uithalen naar jouw personeel? Stuur dan de uitnodiging voor het kerstfeest namens de Kerstman. We hebben het allemaal voor je uitgezocht!

zakelijk sms versturen
Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: