Een SMS versturen via pc, hoe werkt dat?

sms versturen
Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Het is je nog nooit zo makkelijk gemaakt; een SMS versturen via pc. Want wist je dat je tegenwoordig niet meer perse je telefoon nodig hebt om een SMS te versturen? Met SMSdirect kan je namelijk heel eenvoudig jouw sms via een pc versturen. Hoe dit werkt? We leggen het stap voor stap aan je uit.

Waarom een SMS versturen via pc?

Wil je iemand verrassen? Een grap uithalen? Of zakelijk een reminder van een factuur sturen? Dit kan via een SMS vanaf je pc. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens een Sinterklaasfeest een SMS bericht van de geheimzinnige Sint versturen.

Maar ook wordt deze service steeds vaker zakelijk ingezet. Via een SMS krijg je net wat meer aandacht als je een reminder voor een factuur verstuurd. Ook leuke (tijdelijke) aanbiedingen naar vaste klanten kunnen eenvoudig via SMS vanaf je pc worden verzonden.

SMS versturen via pc, hoe werkt het?

Het kan bijna niet eenvoudiger. SMSdirect heeft het je erg makkelijk gemaakt. Geef bij de eerste stap aan wat jij als bericht wilt versturen. Vermeld daarbij een geldig telefoonnummer en vergeet niet het land code erbij te vermelden (0031612345678). Het SMS berichtje kan maximaal 150 tekens bevatten. Je bericht mag natuurlijk langer zijn, maar zal dan als meerdere smsjes worden verstuurd. ‘Een kind kan de was doen!’

Verder geef je aan wie de afzender van het bericht is. Wil je liever anoniem of met een bedrijfsnaam het bericht versturen? Ook dat kan. Klik op SMS versturen en je komt automatisch bij iDeal terecht. Na het afrekenen van het bericht (of meerdere berichten) wordt de SMS direct verstuurd naar het opgegeven telefoon nummer.

De voordelen van een SMS versturen via pc

Er zijn een aantal voordelen van een SMS versturen via je computer. Eén van de meest gehoorde voordelen is dat je het bericht lekker makkelijk vanaf je toetsenbord kunt typen. Veel mensen werken sneller de teksten uit via een toetsenbord, dan via het scherm van een telefoon. Wil je bijvoorbeeld meerdere berichten versturen, dan is een SMS versturen via je pc sneller geregeld dan via je eigen telefoon.

Maar ook wordt het veelvuldig als zakelijk middel ingezet. Je werkt bijvoorbeeld je marketingplan vanaf je computer helemaal uit. Hoe makkelijk is het dan om ook de SMS campagne vanaf je computer te regelen? Je kan eenvoudig hetzelfde bericht naar een grote groep mensen versturen, maar ook zijn spellingsfouten er snel uitgehaald.

Of wil je jouw mededelingen via SMS niet op jouw privé telefoon verstuurd hebben, maar dit strikt gescheiden houden? Ook dan is een SMS verstuurd via een pc een prettige optie. Ook de kosten hiervoor zijn makkelijk zakelijk te scheiden van privé, doordat je deze los betaald (in plaats van verwerkt via jouw mobiele abonnement). Op deze manier is het zakelijk versturen van een SMS heel makkelijk te scheiden van je persoonlijke SMS gebruik.

sms versturen via pc
Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: