Gratis een sms versturen en anoniem blijven, kan dat eigenlijk wel? De risico’s van onbetaalde sms-diensten

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Gratis een sms versturen kan anoniem en is een dienst die razend populair is. Alhoewel de meeste mensen tegenwoordig voornamelijk gebruikmaken van berichtendiensten als Whatsapp, waarvan het gebruik gratis is, maar je wel een app dient te installeren, is het soms aantrekkelijker om voor een sms te kiezen. Zeker wanneer je iemand een sms anoniem wilt versturen. Online vind je eenvoudig verschillende aanbieders van gratis sms-diensten.

Een addertje onder het gras

Uiteraard wil niemand een dief van eigen portemonnee zijn. Dat doet dan ook de vraag rijzen waarom er een verschil bestaat tussen deze onbetaalde sms-diensten en betaalde diensten om een sms te versturen, zoals SMSDirect. Alhoewel een gratis sms versturen en anoniem blijven razend aantrekkelijk klinkt, schuilt er toch een addertje onder het gras. Want hoe verdienen deze aanbieders dan hun geld om hun platform overeind te houden?

De veiligheid van je persoonlijke gegevens

Aanbieders van anonieme sms-diensten verdienen hun geld voornamelijk met het vertonen van advertenties. Dat lijkt onschuldig, maar in feite betekent dit dat jouw persoonlijke gegevens lang niet altijd veilig worden bewaard. En dat terwijl dit nu juist wel je bedoeling is wanneer je gratis een sms wilt versturen en anoniem wilt blijven. Gratis sms-diensten delen (lees: verkopen) jouw gegevens met derden.

Blootstelling van je identiteit

Een tweede reden waarom een sms anoniem versturen via een gratis dienstverlener een risico kan vormen, is dat de kanalen via welke deze de sms’jes versturen niet altijd veilig en professioneel zijn. Dat betekent in de eerste plaats dat een sms versturen niet altijd succesvol is omdat je bericht mogelijk niet aankomt, maar ook dat de kans bestaat dat de ontvanger toch achter jouw identiteit kan komen. Wanneer je een grapje met een vriend wilt uithalen, is de ‘schade’ daarvan nog te overzien, maar in andere situaties kan dit wel degelijk heel onwenselijk zijn.

Betaald een sms versturen is altijd de beste beslissing

Om deze redenen is gratis een sms versturen en anoniem blijven een combinatie die in de praktijk vaak te mooi blijkt om waar te zijn. Met slechts een klein bedrag kun je jouw sms anoniem en veilig versturen via een aanbieder van betaalde sms-services zoals SMSDirect. Je kunt dan rekenen op een betrouwbare en professionele provider, verzending via veilige kanalen en 99,9% zekerheid dat je bericht op zijn bestemming aankomt. Betalen voor je sms is dus altijd de beste beslissing die je kunt nemen.

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: