Online sms services kunnen iedereen van dienst zijn

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

De eerste sms werd alweer ruim 30 jaar geleden, in 1992 verstuurd. Sindsdien heeft deze dienst bewezen een van de snelste en betrouwbaarste vormen van communicatie voor korte berichten te zijn. Snelheid en betrouwbaarheid zijn voor zowel particulieren als bedrijven van belang. Pas jaren later, toen ook internet steeds meer ingeburgerd raakte, ontstonden online sms services. Het versturen van een sms via internet bied je nóg meer flexibiliteit dan je al had.

Sms-berichten via een internetverbinding versturen

Online sms-services, waartoe ook SMSDirect behoort, zijn platformen die het mogelijk maken om sms-berichten via een internetverbinding in plaats van het traditionele mobiele netwerk te verzenden. De services kunnen op steeds meer populariteit rekenen. Niet alleen omdat ze eenvoudig en goedkoop zijn, maar ook omdat ze vaak dé oplossing zijn wanneer je mobiele telefoon niet meewerkt (bijvoorbeeld wegens verkeerde instellingen) of wanneer je zelfs geen beschikking hebt over je mobiele telefoon.

Ook anoniem een bericht sturen is mogelijk

Om een sms te versturen via SMSDirect heb je dan ook geen mobiele telefoon nodig. In plaats daarvan open je de webpagina op een computer, laptop of tablet en typ je je bericht in het daarvoor bestemde tekstveld. Indien gewenst kun je je sms zelfs anoniem versturen. Een echte uitkomst, bijvoorbeeld wanneer je een grap wilt uithalen met een vriend. Of wanneer je als bedrijf op zoek bent naar een makkelijke manier om met je klanten te communiceren.

Online sms services zijn inmiddels de normaalste zaak van de wereld

Alhoewel het aanvankelijk ook vooral bedrijven waren die gebruikmaakten van online sms services, neemt het aantal particulieren ook gaandeweg toe. Online een sms versturen voor persoonlijk gebruik is inmiddels dan ook heel gewoon. Zo kun je toch snel een bericht naar een vriend, familielid of collega sturen wanneer dit met je mobiele telefoon of anderszins niet mogelijk is. Of je verstuurt je sms anoniem naar diegene op wie je al een tijd een oogje hebt. Van particulieren tot klantenserviceteams en de meest uiteenlopende organisaties zijn online sms services dan ook van toegevoegde waarde.

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: