Privé een sms versturen naar mobiel

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Alhoewel het sms’en grotendeels plaats heeft gemaakt voor het appen, is de kans groot dat je deze berichtenservice zo nu en dan nog gebruikt. Wil je een sms versturen, dan typ je een bericht in het daarvoor bestemde tekstvak en kies je uit je contactenlijst de persoon die hiervan de ontvanger zal zijn. Inherent aan het op deze manier verzenden van een sms is dat die ontvanger ook ziet van wie deze afkomstig is. Soms wil je dat echter voorkomen.

Waarom zou je een sms anoniem versturen?

Privé een sms versturen is een andere manier om te zeggen dat je een sms anoniem verstuurt. De afzender blijft voor de ontvanger dus onbekend. Waarom je dat zou doen? Professionals gebruiken deze manier van communiceren veelvuldig om bijvoorbeeld klantenserviceberichten naar hun klanten te verzenden. Ze voorkomen zo dat ze hun (privé) telefoonnummer moeten gebruiken en dat klanten ongewenst contact met hen opnemen.

Maar ook persoonlijke redenen kunnen een aanleiding zijn om een sms anoniem te versturen. Denk bijvoorbeeld aan die ex die je eigenlijk nog iets belangrijks wilt vertellen, maar jou heeft geblokkeerd. Of die persoon die je al een tijdje ziet zitten, maar niet direct durft aan te spreken. Of gewoon die ene vriend, die jou laatst te grazen heeft genomen met een goede grap. Nu is het jouw beurt!

Hoe werkt het?

Om privé een sms te versturen naar een mobiel nummer, maak je gebruik van een online sms-service als SMSDirect. Een registratie is niet nodig. Het enige wat je hoeft te doen, is het telefoonnummer van de ontvanger invullen en je bericht schrijven. Het vakje ‘afzender’ laat je leeg, of vul je in met een pseudonaam of de vermelding ‘anoniem’. In een sms passen 156 karakter. Het tekstveld toont aan hoeveel je er daarvan hebt verbruikt.

De betaling

Om via SMSDirect.nl je sms anoniem te versturen, betaal je slechts € 0,99 cent. Het platform hanteert een 99,9% aflevergarantie. Bovendien kun je erop rekenen dat je je bericht in een beveiligde omgeving schrijft, waardoor jouw gegevens nooit bij de ontvanger of bij derden terechtkomen.

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: