Hoe verstuur je een sms online?

sms online
Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Een sms versturen lijkt misschien ouderwets, vooral nu WhatsApp (en Telegram) zo’n bekendheid genieten. Er zijn nog maar weinig mensen te vinden die níet gebruik maken van deze apps. Maar het zijn bepaalde gevallen waarbij je liever een sms verstuurd, sterker nog; een sms online verstuurd. Wat is precies een sms en hoe verstuur je een sms online? We vertellen je er alles over.

Is bijvoorbeeld je telefoon stuk gegaan? Of misschien wel gestolen? Dan is het prettig om een aantal contacten hiervan op de hoogte te stellen. Heb je de telefoonnummers van hen paraat? Dan kun je via SMSdirect eenvoudig een sms online versturen.

De historie van de sms

SMS staat voor Short Massage Service, oftewel korte berichten service. Een hele letterlijke omschrijving dus van de sms. Je kunt dus met een bepaald aantal tekens een bericht versturen. In 1985 is de SMS service uitgevonden door Matti Makkonen, op hetzelfde moment dat de GSM telefoon werd ontwikkeld. Op 3 december 1992 werd het eerste smsje verstuurd; vanaf een pc in Engeland naar het Vodafone GSM netwerk. De tekst die werd verstuurd was “Vrolijk Kerstfeest”. Toepasselijk bericht voor de tijd van het jaar.

Na 2010 werd het sms gebruik flink uitgebreid. De belangrijkste reden is omdat het steeds betaalbaarder werd om een sms te versturen. Hedendaags is het vaak zelfs gratis. Maar ook online zijn er veel opties om een sms online te versturen.

Hoe verstuur je een sms online?

Via SMSdirect is het je heel makkelijk gemaakt om een sms online te versturen. Wat je reden ook precies is! Zolang je een laptop of pc tot je beschikking hebt, kun jij heel makkelijk een sms online versturen. Loop onderstaand stappenplan door en je hebt in een paar tellen een sms verstuurd.

  • Stap 1: Kies een afzender waar het bericht naar toe moet worden gestuurd. Vul vervolgens je eigen naam in (of kies voor een anoniem of zakelijk bericht).
  • Stap 2: Noteer het telefoonnummer waar het bericht moet worden afgeleverd.
  • Stap 3: Schrijf een sms bericht van maximaal 150 tekens. Wil je een langer bericht versturen, dat kan! Je betaald per 150 tekens.
  • Stap 4: Klink op SMS versturen.
  • Stap 5: Je komt nu in het iDeal betalingssysteem terecht. Na het afrekenen van je sms bericht, wordt de sms direct verstuurd.

Wist je dat je via SMSdirect heel makkelijk een anoniem bericht kunt versturen? Wil je een grap uithalen met een collega of je crush een anonieme liefdesverklaring sturen? Dan kan dit anoniem, veilig en goedkoop via SMSdirect. We kunnen je garanderen dat het helemaal anoniem en veilig is.

Een anonieme sms is pas echt anoniem als je niet jouw eigen naam hoeft door te geven. Daarom kun je via deze service een willekeurige naam en telefoonnummer als afzender gebruiken. Op deze manier wordt jouw bericht echt anoniem verstuurd en kun je niet achterhaald worden. En dit geldt niet alleen voor berichten binnen Nederland, maar is helemaal internationaal. Gelukkig worden hier geen extra kosten voor gerekend. Lees hier alles over internationaal een sms online versturen.

Sms bericht versturen?

Verstuur direct jou SMS bericht voor maar €0,99

Anoniem, snel en goedkoop SMS versturen? Maak dan gebruik van onze SMS diensten.

Bezoek direct: